Turforslag-GRUPPER

KONTAKT:

ALSBUSSEN

v/Jørn Christiansen

Randersvej 100A

9500 Hobro - DK

Tlf. +45 21 75 41 99

Mail: info@als-bussen.dk

www.als-bussen.dk

Alsbussen Hobro turistkørsel

Turforslag

Hos Alsbussen kan du få hjælp til at arrangere den næste bustur med virksomheden, familien eller vennerne. Vi har efterhånden stået for mange busture i både ind- og udland, og har derfor mange års erfaring med arrangeringen af ture samt selve buskørslen. Vi har et stort udvalg af forskellige busser, hvor I både finder en dobbeltdækker, en almindelig bus og mindre VIP-bus til 16-19 personer.


Vi har base i Hobro, Nordjylland, men varetager busture fra alle danske byer. Ligegyldigt hvor du og din forening eller virksomhed m.m. måtte befinde sig, kører vi ud overalt. Fra vores placering har vi nem adgang til E45, og er derfor hurtig på farten, hvad end turen starter ved os eller et andet sted i landet.


Busture i hele Europa

Hos Alsbussen tilbyder vi turistkørsel i hele Europa i vores komfortable og sikre busser. Vi står jævnligt for busture i både Danmark og Tyskland, og er derfor det oplagte valg, når I skal afsted på tur. Med plads op til 155 mennesker (19 + 53 + 83)  kan vi køre jer hele Danmark rundt, ned til grænsehandlen i Tyskland eller på flerdagsture til større europæiske byer.


Gode forslag til busture:På disse ture har vi et allerede planlagt program, hvor der er afsat god tid til de forskellige oplevelser og til pauser under busturen.


Hvilke busture tilbydes?

Vi tilbyder busture til stort set alle destinationer i ind- og udland, hvor I selv vælger varigheden m.m. Vi har selvfølgelig en masse gode idéer til én- eller flerdagsture, som vi tidligere har haft stor succes med.


I har dog selv fuld kontrol over planlægningen af turen og ligegyldigt, hvor turen går hen, står vi klar til at køre glade danske turister på tur.


Kontakt Alsbussen

Har du spørgsmål som ‘Hvad koster en bustur?’ eller ‘Hvor går turen hen?’, kan du kontakte os på tlf. 21 75 41 99. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og rådgiver gerne om spændende busture både i Danmark og resten af Europa. Derudover er vi meget fleksible og åbne overfor andre ture, hvor I selv vælger destination, samt hvad der skal ses undervejs.


Kontakt os derfor på 21 75 41 99, og få et uforpligtende tilbud på netop jeres rejse. Vi har gennem de seneste mange år hjulpet alt fra foreninger og arbejdspladser m.v. med at arrangere busture til forskellige destinationer rundt om i Danmark og Europa.