Turistkørsel

KONTAKT:

ALSBUSSEN

v/Jørn Christiansen

Randersvej 100A

9500 Hobro - DK

Tlf. +45 21 75 41 99

Mail: info@als-bussen.dk

www.als-bussen.dk

Alsbussen Hobro turistkørsel

Turistkørsel

Hos Alsbussen er vi altid klar til at hjælpe til, når du skal på turistfart med familien, grupper, foreninger og virksomheder. Vi har komfortable busser med sikkerheden i top, i forskellige størrelser, alt efter hvad du har brug for. Vi har hjemme i Hobro, midt imellem Jyllands største byer. Men vi er ikke bare turistkørsel i Hobro og omegn. Uanset beliggenheden, så kan vi nemt hjælpe dig med turistkørsel. Vi kan også nemt sammensætte endagsture og flerdagsture rundt forskellige steder i både ind- og udland. 


Sikre busser med høj komfort

Vi er glade for at køre bus, og vi er endnu gladere for at køre i en sikker bus. Og dem der kører med i busserne er altid glade for at sidde i en komfortabel bus. Derfor har vi selvfølgeligt sørget for begge dele. Vi står til rådighed med busser i forskellige størrelser, lige fra mini-bus til dobbeltdækker. 

Vores normalstørrelse bus til 52 personer er en 4-stjernet bus, hvilket betyder ekstra god komfort på de lange ture, med god sædeafstand og fodstøtter. Den er også indrettet med hjertestarter, skulle uheldet være ude. 

Skal den store forening eller hele truppen afsted, har vi også en 3-stjernet bus med plads til hele 82 personer. 

De store busser er udstyret med wifi, der virker i de fleste europæiske lande. Så har du mulighed for at være tilkoblet og tjekke mails og nyheder, når du kører med Alsbussen. Derudover er der også aircondition, toilet, kaffe- og tekøkken m.m.


Udover de store busser, har vi også en VIP minibus, med plads til 16-19 personer. Her er komforten helt i top, og bussen udstyret med DVD-afspillere og køleskab.


Turistrejser i Danmark og udlandet

Hos Alsbussen kører vi med glæde Danmark rundt alt efter jeres ønsker. Om det er til Skagen eller København, så klarer vi turen. Med plads til op til 82 mennesker er det nemt at tage hele flokken med rundt, hvor end i Danmark i vil hen.

Derudover kører vi også gerne ture til udlandet, om det er grænsehandel eller længere, så kan vi altid finde ud af nogetKontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at planlægge en turistrejse, eller bare en udflugt herhjemme, så skal du være velkommen til at kontakte os til et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål kan du også altid spørge, så gør vi hvad vi kan for at hjælpe.

Kontakt os på tlf.: 21 75 41 99 eller mail: info@als-bussen.dk, så står vi klar til at hjælpe.